Om oss

Smartsmiling är experter inom den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365. Vi erbjuder dig expertis och tjänster inom identitetshantering, automation & självbetjäning och Collaboration 365. Med paketerade koncept och skräddarsydda lösningar hjälper vi dig att driva digitaliseringen av din arbetsplats framåt. Vårt fokus är att leverera värde för dig och din verksamhet. Många verksamheter sitter idag med tillgång till Microsoft 365 men har svårt att mappa möjligheterna mot nytta och behov. Det är det som vi i Smartsmiling  vill hjälpa dig och din verksamhet med. Att du ska kunna dra nytta av och använd den verktygslåda som Microsoft tillhandahåller, och som du redan betalar för.


Gedigen kunskap och välrenommerade kunder

Behöver du gedigen expertis inom den digitala arbetsplatsen och Microsoft 365? Inom området digitala arbetsplatslösningar arbetar vi bla med kunder som Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightech, Barilla, Bergqvist skor mfl

Du hittar oss och våra kontor på tre orter, Karlstad, Stockholm och Göteborg (HK).

Microsoft guldpartner

Tillsammans med några av våra syskon i koncernen är vi Microsoft guldpartner, vilket är högsta partnerskapsnivån. Guldpartners är företag som uppnått den högsta kvalitetsnivån i Microsofts Partnerprogram. Titeln guldpartner innebär att vi som partner till Microsoft uppfyller alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högst uppsatta partners, och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder.

Möt våra experter

Jimmy Boqvist

Jimmy är en av våra utvecklare i Karlstad och han är ofta inblandad i leveranser som förutom SharePoint omfattar våra moduler och PowerApps. Jimmy har också ett hemligt vapen i att han tidigare utvecklat i Lotus Notes och även kan den plattformen.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig
anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.

Niklas Carlsson

Niklas är en av våra utvecklare i Göteborg och arbetar med några av våra större enterprise kunder. Niklas är lika hemtam i SharePoint onPrem som Online eller Hybridmiljö. Han har också stor erfarenhet av uppgraderings och migreringsprojekt.

SharePoint utvecklare

Felicia Zhu

Felicia är en av våra utvecklare i Göteborg. Hon är ofta inblandad i leveranser som också innefattar någon av våra moduler som QMS och OnBoarding. Felicia är en duktig problemlösare som alltid ger bästa stöd till våra kunder.

Aicha Niambele

Aicha är en av våra SharePoint utvecklare i Stockholm. Hon är inblandad i leveranser som förutom SharePoint omfattar våra moduler och PowerApps. Aicha är en skicklig problemlösare som är intresserad av den nya tekniken för att alltid ge support till våra kunde

Dan Gunnarsson

Support

I Dans roll som support har han bl.a. god kundkontakt och kunskaper framförallt inom FIM/MIM och integrationer mellan HR-system, AD och eventuell beställningsportal.
Dan är Intresserad av utveckling, spel, sport och musik, tar gärna promenader i naturen och umgås med familjen. Han är utbildad inom teknik och systemutveckling vid Lunds Universitet

Carl Ziemann

Carl arbetar med utveckling/införande utav Smartsmilings självbetjäningsportal SMARTCatalogue samt skapar tjänster som automatiserar återkommande arbetsuppgifter hos kund.

Andreas Lindholm

Andreas är en teknikintresserad automationsingenjör som jobbat inom IT-automation och självbetjäning i snart 20 år. ”Teknik ska bytas om det finns verkliga skäl att byta” är hans motto.

Andreas Warg

VD
andreas.warg@smartsmiling.se

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor.

Viktor Edsand

Viktor är utbildad dataingenjör och har under åren blivit en expert på både identitetshantering och automation på Smartsmiling. Det började med ett examensjobb inom identitetshantering, och här är han än idag och tycker att det är fortfarande lika intressant och lärorikt som det var då.
På fritiden besöker Viktor i vått och torrt Gamla Ullevi för att få se de grönsvarta atleterna sparka boll och på varma och soliga dagar tar han gärna fram motorcykeln eller golfklubborna.

Rikard Boström

rikard.bostrom@smartsmiling.se

Rikard Boström är entreprenör med över 25 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är en av grundarna av Smartsmiling.
Rikard är delaktig i bolagets strategier, försäljning och projektleveranser.

Emil Svensson

Emil arbetar som utvecklare med ett stort intresse för programmering och molntjänster. Han ser kundens behov för informationslösningar som en möjlighet att lära sig mer och få klura på tekniska problem. Arbetet med automation på Smartsourcing är en möjlighet att få bidra till förbättringar i ute i organisationer.

På fritiden är han gärna på gymmet eller sitter med egna tekniska projekt.

Erik Sjögren

Erik är utbildad högskoleingenjör inom datateknik. 2013 erbjöd Smartsmiling ett exjobb som verkade intressant, och det var då han fick upp ögonen för automation och digitalisering.Idag är han en del av tvärfunktionella team som tillsammans utvecklar tekniska lösningar samtidigt som vi är med i kundens agila transformation.
”Det bästa med Smartsmilingär bredden av kompetens som finns och möjligheten att få ta sig an nya projekt och utmaningar, vilket är en drivkraft för mig”

Fernanda Ek

Fernanda är SharePoint utvecklare som gillar spännande utmaningar och har ett mindset för problemlösning. Hon brinner för att skapa, förvalta och anpassa lösningar som kommer att tillbringa nytta för våra kunder. I hennes roll har hon arbetat med intranäts branding och några av våra moduler som bl.a. På jobbet, Nyheter och Personalkatalog

Filip Andersson

Filip är en teknikintresserad utvecklare som är utbildad inom systemutveckling. Han drivs av att hela tiden lära sig nya saker för att på bästa sätt kunna lösa olika tekniska problem. På fritiden kollar han gärna på fotboll eller spenderar tid med nära och kära.

Jan Hesselgren

jan.hesselgren@smartsmiling.se

Jan har under mer än 25 år arbetat med infrastrukturer för distribuerade datormiljöer och processer för hantering av klientmiljöer i privata och offentliga organisationer (kommuner, landsting och myndigheter). Han har god kunskap kring teknisk infrastruktur med fokus på Microsofts plattform med komponenter som Azure, Intune, Active Directory, MIM, SCCM, Windows m.fl..

Jonathan Jonsson

Utbildad nätverkstekniker som har efter studierna jobbat som it-tekniker på flera olika bolag och plockat med sig bred erfarenhet och kunskapsbank Efter 10 år som it-tekniker har Jonathan fastnat för automation, varför göra samma sak om och om igen? Fritiden innehåller mycket skratt och lek med familj, vänner och såklart lite träning där löpning är ett stort intresse.

Lars Hagen

Lars är en nyfiken, teknikintresserad och kundorienterad säljare och projektledare som vill att kunderna ska lyckas i sina projekt. Han har långt förflutet som konsult inom IT och Telekom.
På fritiden spelar han gärna racketlon och bor med familj i Göteborg.

Mikael Hurtig

Mikael är en teknisk mångsysslare som behärskar många olika programspråk och tekniker. Han gillar utmaningen.med att hela tiden lära sig nytt och klura på hur han kan lösa olika tekniska problem, även på fritiden.

Stefan Jonsson

Stefan är senior konsult och expert på SharePoint, Exchange, AD och infrastruktur i Microsoftplattformen. Han ser också till att du får rätt autentiseringslösning samt hjälper också till att flytta våra kunder till molnet. Med Stefan är du i trygga och kompetenta händer.

Themis Kostopoulos

Themis är en driven dataingenjör med specialitet inom MIM, Powershell och automation, han har varit med sedan företaget startades år 2012. Han har alltid många bollar i luften samtidigt och delar gärna med sig av sina kunskaper.

På fritiden spelar han gärna nåt roligt sällskapsspel eller umgås med familj och vänner.

Nassrin Shikhalislami

Nassrin har arbetat som systemutvecklare sedan 1999 och har främst arbetat inom Microsoft plattformen och med C#. Sedan 2015 har hon inriktat sig mer på SharePoint. Nassrin är bra på att lyssna på kunden och har en förståelse för att man kan ha olika perspektiv.