Din digitala arbetsplats i molnet.

Med Microsoft 365 får du en modern, samtida och tillgänglig arbetsplats i molnet. En digital arbetsplats som bland annat

  • gör det enkelt att samarbeta effektivt.
  • ger enkel tillgång till dokument och information.
  • tillhandahåller verktyg och plattform för smidig kommunikation.
  • ger dig en flexibel och mobil arbetsplats som kan nås från olika platser och med olika typer av enheter.

Med Microsoft 365 så kan du förflytta din arbetsplats från en fysisk miljö till en modern ständigt uppdaterad miljö i molnet. Istället för att drifta och underhålla miljöer på egna  egna servrar så prenumererar du på Microsofts tjänster. Tjänster som gör det möjligt att erbjuda en uppdaterad och komplett molnbaserad digital arbetsplats för dig och dina medarbetare.

Komplett verktygslåda

Med Microsoft 365 kan du tillhandahålla ett socialt intranät baserat på SharePoint, låta användarna samarbeta med filer via OneDrive, Teams och SharePoint och via webbläsare och appar ha tillgång till Officepaketet.

Licenser och tjänstens innehåll kan anpassas flexibelt efter roll och behov. Lägg till, anpassa och ta bort efter antal användare samt efter deras olika roller och arbetsuppgifter. Produkterna som ingår är många och innehåller förutom Outlook, Sharepoint och OneDrive även officepaketet med Word, Excel och PowerPoint. Program och tjänster läggs till och skalas bort då du väljer licens och tillgång utefter medarbetarnas roll och behov.

Microsoft Teams har de många kommit i kontakt med och börjat jobba  med under pandemin. Som verktyg för samarbete, möten och chat och som startplats för den digitala arbetsplatsen i molnet.

Ständigt uppdaterad

En stor fördel med Microsoft 365 och molntjänster är att de är ständigt uppdaterade. Microsoft trycker ut nya uppdateringar löpande och du jobbar alltid i en uppdaterad plattform. Inga uppdateringar behöver köras på dina olika enheter, när du loggar in har du alltid tillgång till en uppdaterad miljö.

Säkerhet och identitet

Med din molnbaserade digitala arbetsplats i Microsoft 365 har du också stöd för att hantera identitet, roller och åtkomst på ett strukturerat och säkert sätt.

 

Läs mer om våra tjänster här:

Digital arbetsplats ditt intranät i SharePoint

Identitetshantering med modern teknik

Microsoft 365- din produktiva molntjänst

Samarbete i Microsoft 365

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.

Vill du ha hjälp kring hur just du och din organisation kan dra nytta av Microsoft 365 för er digitala arbetsplats i molnet? hör av dig till oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.