intranät och office 365 - barilla logotyp

Barilla och Smiling Workplaces i partnerskap kring intranät och Office 365

Under sommaren och hösten 2018 har Barilla och Smiling Workplaces kört ett gemensamt projekt. Ett samarbete avseende Barillas intranät i Office 365. Förutom rådgivning och experthjälp har projektet omfattat en redesign samt utseende- och strukturmässigt arbete av intranätet för Barilla Northern Europe. I det nya uppdaterade intranätet används Modern Pages för ett modernt mer användarvänligt gränssnitt.

Smiling Workplaces har utöver utbildning och utveckling även agerat bollplank genom hela processen. Detta har gett oss en stark grund att stå på nu när vi inleder vårat förändringsarbete säger Kim Eriksson Nordic Digital & Technology Manager at Barilla Group.

Uttalanden som ”.. vi har haft en jätterolig och trevlig dag där vi lärt oss massor, inte bara i SharePoint Online, utan också om Office 365..”  hördes från deltagarna efter genomfört utbildning.

Genom att genomföra utbildningarna i Barillas egna digitala- och fysiska miljö tror vi att vi maximerat effekten vid utbildningstillfällena. Att jobba praktiskt i intranätet gjorde att vi som utbildare också kunde hjälpa till med hur man kan strukturera och jobba med sin interna information. Vi tror att det är en av anledningarna till att utbildningen uppskattats och gett det där extra för den enskilda individen.

– När vi summerar våra gemensamma insatser under 2018 ser vi att vi lyckats väl och ser med tillförsikt fram emot ett fortsatt samarbete under 2019. Säger Helén Eriksson, projektledare på Smiling Workplaces.

VILL NI VETA MER OM INTRANÄT OCH OFFICE 365?

Kontakta Anette Lönnberg på 0702-580770 eller anette.lonnberg@smartsmiling.se

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.