Smiling Workplaces anställer SharePointutvecklare

Vi på Smiling Workplaces är glada att kunna berätta att vi växer och anställer fler medarbetare.

Under sommaren och höst har vi utökat teamet med inte mindre än tre SharePointutvecklare. Det rör sig om två tjejer i Stockholm och en i Göteborg. Arbetet med rekrytering, intervjuer och möten inför anställningarna har skett helt digitalt pga av rådande läge med Covid 19. Så vi kan väl säga att vi lever och verkar som vi lär.  Det har har fungerat förvånansvärt bra att sköta hela processen digitalt. Men självklart ser vi fram emot att kunna mötas och samverka även hos kund eller på våra kontor.

Vi söker fortsatt förstärkning till teamet och letar även efter mer seniora utvecklare, rådgivare och arkitekter. Vi finns i Karlstad, Göteborg och i Stockholm och välkomnar gärna fler in i familjen. Är du nyfiken så hör av dig!

Under sommaren har vi också etablerat ytterligare samarbeten för att än mer stärka och bygga i våra kundteam med mål att kunna ge våra kunder så bra service och support som möjligt.

På Smiling Workplaces erbjuder vi våra kunder ett snabbt och enkelt sätt att komma igång med den digitala arbetsplatsen. Med en genomtänkt paketering och rådgivning hjälper vi kunderna att hitta rätt verktyg med fokus på att det ska vara enkelt för användarna.

Självklart erbjuder vi även expertis inom SharePoint och andra delar Microsoft 365. Läs mer här kring vårt koncept med moduler och paketering av intranät.

Tillsammans med våra syskonföretag i vår koncern Combined Excellence har vi också ett Traineeprogram. Combined Excellence är en koncern med ett antal bolag, inklusive Smiling Workplaces, som är experter inom digitalisering.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.