Praktikanter på sin LIA 2

Vi har sedan tidigare en tradition att ta emot LIOR från YHT-utbildningar. Så även denna vår. Nu har vi välkomnat fyra LIOR från EC Utbildning i Solna. Utbildningen är inom SharePoint och pågår i tvår år. Den innehåller två stycken LIA-perioder. LIA står för Lärande i Arbetsliv.

Vi tycker det är kul att vi kan hälsa våra praktikanter välkomna. Hela LIAN kommer att ske på distans och via digitala möten och sammankomster. Vi gjorde även så förra året och det fungerade bra. Med tanke på rådande läge (Corona) känns det klokast att fortsatt hålla LIA digitalt. Alla anställda på Smartsmiling arbetar fortsatt hemifrån och vi har ännu ej tagit beslut om när vi återvänder till kontoren.

Vi ser fram emot en spännande LIA period tillsammans. Vi försöker  bland annat hitta så verklighetstrogna ”kundcase” som möjligt där våra LIOR får ta emot önskemål och komma med lösningar och lösningsförslag likt hur vi arbetar med kund. Gänget vi har nu hade vi även på deras LIA 1 och de var duktiga redan då.

Flera av våra SharePointutvecklare har gått på samma typ av riktad utbildning. Så vi har goda erfarenheter av att utbildningarna och studenterna håller en hög kvalitet.

 

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.