Kom och jobba hos oss!

Vi söker nu utvecklare till våra kontor i Göteborg, Karlstad och Stockholm.  Gör som Aicha, Fernanda och Nassrin, börja jobba hos oss! Vi tror du är en utvecklare som har något eller några års erfarenhet vill ta nästa steg i karriären och arbeta med ett framåtlutat och nyfiket gäng. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat härligt gäng med en gemensam passion för smarta lösningar, samarbete och kontinuerlig utveckling. Vi välkomnar dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och ett gäng som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Som medarbetare hos oss blir du en viktig del i vårt bolags och våra kunders utveckling. Här samarbetar du dagligen i en platt organisation och får gehör för dina idéer och förslag.

Vi söker

Utvecklare -identitetshantering

Utvecklare -Powerplattformen

Utvecklare – SharePoint

Utvecklare C#/ .Net

Vad tycker våra rekryteringar?

Våra tre rekryteringar från hösten 2020 tycker såhär om att arbeta hos oss.

” ..Vad jag tycker mest om att jobba på Smartsmiling är det faktum att vi växer tillsammans, det finns ett ömsesidig respekt för varandras arbeten. Ett utrymme för dig att växa som utvecklare och att bidra till företaget samtidigt..”

”.. Jag håller helt med och kan lägga till bara en annan positivt egenskap som jag tycker är jätteviktig. Att ha ett leende på läpparna leder inte bara till att vi blir lyckligare i oss själva, vi kommer även sända ut lycka till vår omgivning. Det är vad vi få dagligen från våran chef på Smartsmiling så fort vi öppnar datorn..”

”..Det som jag tycker är bäst med att arbeta på Smartsmiling är att det hela tiden finns nya utmaningar som får mig att växa samt utrymme att vara mer kreativ. Kollegorna är kompetenta, öppna att dela med sig av sina kunskaper och hjälpa till. Sist men inte minst, älskar jag känslan att vi stödjer varandra till framgång och välmående..”

 

Sök här

Gå till vår karriärsida och läs mer om våra tjänster.

Vi ser fram emot att höra av dig. Utöver att förse våra kunder med fantastiska, tekniska lösningar så tycker vi det är viktigt att tiden man spenderar på jobbet är rolig och utvecklande! Kompetensutvecklingstillfällen och teamstärkande är därför viktiga. Hör av dig och få reda på mer om hur vi som team arbetar tillsammans för att lösa våra kunders utmaningar och behov.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.