Verksamhetsstöd i SharePoint och Microsoft 365

Moderna arbetssätt kräver moderna lösningar. Med våra tjänster-baserade på Microsoft 365-  inom digitalt samarbete får dina medarbetare tillgång till alla de applikationer, filer och samarbetsverktyg som behövs för en effektiv arbetsdag, Ett stöd som fungerar oavsett om de väljer att arbeta från kontoret, hemmet eller någon annan plats.

Med hjälp av vår modul QMS kan du t ex visualisera ditt lednings- eller kvalitetssystem. Bygg upp och förvalta allt kring dina styrande processer i ett och samma system. På så vis kan ledningssystemet bli en samlingsplats för medarbetare oavsett roll eller funktion. Allt sker på ett och samma ställe men vyer och funktioner anpassas efter målgruppen. Användare kan förutom att ta del av rutiner, riktlinjer och styrande dokument också rapportera avvikelser eller förbättringsförslag på ett och samma ställe. Ansvariga för processer och rutiner arbetar kontinuerligt med uppdateringar och versionshantering. Flöden för godkännanden säkerställer att inga rutiner eller dokument uppdateras utan eftertanke eller plan.

SharePoint och Microsoft 365 för skalbarhet

Smartsmilings erbjudande bygger på Microsoft 365 och ger skalbara och flexibla lösningar för din digitala arbetsplats. Lösningar baserade på SharePoint och Microsoft 365,  där innehåll enkelt kan anpassas efter olika roller, funktioner och behov. Dina medarbetare får tillgång till all information, kommunikation och de samarbetsverktyg de behöver för en effektiv arbetsdag. Skalbarheten i lösningar baserade på våra moduler och Mircosoft 365  ger en balans mellan produktivitet och investering. Med ett digitalt verksamhetsstöd i SharePoint Online och Microsoft 365 erbjuds möjligheten att ha identitet, data och funktioner på ett och samma ställe. Det ger också goda förutsättningar till attraktiva och kostnadseffektiva lösningar där användarna känner igen sig och snabbt kan komma igång.

Projektstöd som underlättar

Med samarbetsytor för olika typer av projekt-  som skapas via ett  formulär och flöde – kan du anpassa stödet efter olika typer av projekt. Varje projektyta  är anpassad med dokumentmallar, checklistor, aktiviteter, beslutspunkter och en färdig struktur när de skapas. Allt finns samlat där för de som arbetar med och i projektet.​ ​Projektytan kan även innehålla en privat sida för styrgrupp och rapportering. 

En samlingssida ger

  • Ingång till information om projektmodellen
  • Ingång till Mallar och Checklistor
  • Starten för att skapa eller beställa projekt
  • En lista över aktiva projekt med uppföljning

Automation och selfservice

Förutom stöd i form av verksamhets- och projektstöd- beskrivet enligt ovan- så kan du automatisera arbetsuppgifter. Ett exempel på det är delösning vi kallar SMARTCatalouge  där vi bla automatiserar hanteringen av nya användare och deras konton.

Power Plattformen tillsammans med SharePoint och Microsoft 365 erbjuder en uppsjö av möjligheter att automatisera och underlätta arbetsuppgifter för dig och dina medarbetare.

 

Lär mer om SharePoint och Microsoft 365 här

Framgångstips intranät

Avtalshantering i SharePoint

Onboarding mha SharePoint och Microsoft 365

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.

Vill du veta mer och hur du kan nyttja verktygslådan i SharePoint och Microsoft 365 ? Hör av dig till oss så hjälper vi dig och din verksamhet.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.