smarta-intranät

Smiling Workplaces är utställare på Smarta Intranät

Smiling Workplaces är utställare och sponsor på Smarta Intranät 2 april i Stockholm, Sveriges största event inom intranät som Kompetensinstitutet anordnar för 13:e gången. I vår monter kommer du få ta del av våra smarta paketeringar och moduler för SharePoint och Office 365, med Intranät 360 i spetsen. Utöver det presenterar vi erbjudandet inom utbildningar och skräddarsydda tjänster men också annat intressant. Kom och ta dig en titt och bekanta dig lite närmare med det vi gör, använd gärna rabattkoden längre ner.

Vi ser den digitala arbetsplatsen och intranätet som en positiv förstärkning och som möjliggör för bra samarbete och positiv företagskultur. Därför är det den typen av frågor vi på Smiling Workplaces brinner för. För att jobba på ett smart sätt med paketering och moduler, förflyttas fokus till människor och inte teknik. Det gör att man kan på allvar fokusera på användarna och deras behov. En paketerad och modulbaserad lösning gör det lätt att lägga rätt pusselbitar vid rätt tillfälle men också ett bra sätt att snabbt se resultat. Att man sedan kan integrera och knyta samman verktyg i den digitala arbetsplatsen ökar bara användarnyttan än mer.

Spännande föreläsningar och kunskap som ger resultat

Smarta Intranät har som vanligt många intressanta talare från flertalet intressanta bolag som förmodligen kan ge dig massor av inspiration. Några av årets talare är:

  • Green Cargo och ATG ger sina bästa tips på hur du skapar en digital arbetsplats.
  • Region Skåne och SF Bio ger praktiska tips på hur du skapar ett intranät som effektiviserar arbetet.
  • AstraZeneca berättar hur de har förbättrat samarbetet och medarbetarengagemanget.

Dessutom kommer du som besökare på Smarta Intranät att lära dig saker som:

  • Digital arbetsplats som effektiviserar arbetet.
  • Intranät som stöttar samverkan, delaktighet och engagemang.
  • Skapa ett levande intranät som utgår ifrån användarnas behov.

Bokningskod

Med Smiling Workplaces bokningskod ”Smiling Workplaces” erhåller du 1000kr i rabatt på konferensen, om bokningen sker innan 1 mars. Anmäl dig här