Självbetjäningsportal för Azure AD

Med Smartsmilings automations- och självbetjäningsportal för Azure AD gör vi det lättare för dig och din organisation att på ett enkelt och strukturerat sätt hantera accesser, konton, resurser, roller, beställningar etc. Med portalen så har du också en genomtänkt livscykelhantering kring dina medarbetares resa före, under och efter en anställning. Vår tjänst SMART Catalouge finns nu även för Azure AD.

Självbetjäning

Med en självbetjäningsportal för tjänster baserat efter roll gör du det lätt för dina användare att ha tillgång till de tjänster de behöver i sitt dagliga arbete. Vid anställning skall ett antal saker ske, såsom skapandet av konton, tilldelning av behörigheter, beställande av dator och program, mobiltelefon med mera. Med portalen samlar du allt på ett och samma ställe för enklare översyn och kontroll. Du har dessutom en livscykelhantering för dina  medarbetares resa i företaget. Inte bara före och efter anställning utan också för förändringar av roller och ansvar under tiden.

Azure AD

Azure Active Directory eller Azure AD är Microsofts molnbaserade tjänst för identitets- och åtkomsthantering. Med vår tjänst skapas ett användarvänligt gränssnitt för beställningar som rör en medarbetare. Här kan användarna själva lägga sin beställningar och fylla i den information och data som behövs. Självbetjäningen kan slussas via godkännande flöden där det är befogat. Genom att automatisera beställningar frigörs också tid för er IT-avdelning och andra resurser. Med vår självbetjäningsportal för Azure AD blir det också lättare att ha en översikt över hela organisationen och dess medarbetare på ett och samma ställe.

Läs mer om SMART Catalouge här

 

 

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.