SharePoint Expert

Ny SharePoint Expert till Smartsmiling – Välkommen Felicia

Felicia stärker upp vårt expertområde SharePoint, hon kommer arbeta som utvecklare och konfiguratör. Fokus kommer vara att arbeta med utveckling av vår paketerade lösning Intranät 360 samt skräddarsydda lösningar för SharePoint och SharePoint Online. 

– Det är väldigt kul att Felicia väljer Smiling Workplaces för sin fortsatta karriär som SharePoint expert. Med hennes erfarenhet och kunskap kommer hon bidra med stort värde till våra kunder. Då vi växer med nya och befintliga kunder så blir Felicia en bra förstärkning till vårat team av SharePoint experter. Säger Anette Stjärnkvist Lönnberg Vice VD på Smartsmiling.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb på Smartsmiling?

Det ska bli kul att bidra med min kompetens och erfarenhet inom SharePoint. Att få möjligheten att arbeta med kunniga kollegor är inspirerande och lärorikt, att få arbeta långsiktigt i kundteam är något jag trivs med. Med min erfarenhet och kompetens kommer jag att kunna leverera värde till våra kunder, vilket är viktigt för mig och min fortsatta utveckling som SharePoint utvecklare.

Microsoft utvecklar och förädlar produkterna SharePoint 2019 och Office 365 i hög takt, hur ser du på den snabba utvecklingen av produkterna?

Utvecklingen av intranät och digitala arbetsplatslösningar går väldigt fort framåt, idag fokuserar kunderna mycket på AI och hur man kan automatisera processer. Då krävs det moderna plattformar som stödjer utvecklingen framåt. Att Microsoft förädlar produkterna SharePoint 2019 och Office 365 i hög takt är ett gott tecken på att man vill driva och stötta utvecklingen framåt.

Varmt välkommen Felicia!

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.