M365 migreringar, avtalshantering och GetAcceptintegrationer

Microsoft 365 migreringar, avtalshantering och GetAcceptintegrationer- ja så skulle man nog kunna summera sommaren 2020 från våra hemmakontor på Smiling Workplaces. Pandemin gör att vi fortsatt jobbat och fortsatt jobbar hemifrån i största möjliga utsträckning.

Sommarens projekt

Våren och sommaren har präglats av framförallt två typer av projekt och leveranser. Offert- och avtalshantering i Microsoft 365 tillsammans med migreringar av SharePoint, Teams, Planner etc från en tenant till en annan. Nu när sommaren lider mot sitt slut och vi går vidare in över hösten så verkar den  gå vidare i samma tecken. Avtalshantering och migreringar.
Våra kunder vill självklart använda digital signering av sina avtal. En för oss ny lösning för digitala signaturer är GetAccept som vi integrerar och använder i projekt just nu. Och det fungerar jättebra.

Intranät 360

Vi har även några intranätprojekt som baseras på vår Intranät360-modul under uppstart. Fantastiskt roligt och vi tackar både medarbetare och kunder för proffsiga insatser. I en tid där vi ej kan träffas och samarbeta fysiskt utan allt sker i digitala kanaler kan det ibland vara utmanande. I vårt fall använder vi främst i Microsoft Teams för vårt digitala samarbete och det är också den lösning de flesta av våra kunder är vana vid idag.

Moduler och metoder

Med hjälp av våra färdiga koncept och moduler kan vi snabbt komma igång och få något synligt. Energi ska finnas kvar när det är dags att lansera lösningen. Det är ju då det egentliga arbetet börjar för er och era medarbetare. När ni ska börja använda den nya funktionaliteten och samtidigt trimma in nya rutiner och arbetssätt.

Förhöjd support

Vid både migrerings- som införandeprojekt är det viktigt att ha användarna i fokus. Vad är deras förväntade upplevelse i processen? Och hur kan ni bäst förbereda som stötta dem i förändringsresan. Vid lansering av en ny lösning eller arbetssätt eller efter en migrering är det viktigt att planera för att kunna ge extra användarstöd och support. Det kan vi hjälpa er med.

 

Behöver du och ditt företag hjälp att ta er vidare med hur ni använder Teams, SharePoint osv så tveka inte att kontakta oss. Likaså om du behöver hjälp med avtalshantering eller Microsoft 365 migrering. Vi finns här för dig och dina medarbetare.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.