Intranät-startklar

Intranät som är startklar

När företag investeringar i ett intranät är målet ofta att kunna komma igång snabbt och effektivt. Att driva kostsamma och tidskrävande projekt är något som de flesta organisationer idag väljer bort. Intranät 360 är en startklar är lösning som löser dessa problem.

Genom att använda den smarta och moderna styrkan i Office365 och SharePoint, implementeras intranät 360 på någon vecka och organisationen får ett intranät som är startklar väldigt effektivt. En skalbar plattform som intranät 360 gör att det är enkelt att vidareutveckla intranätet. Med hjälp av smarta moduler som automatiserar och digitaliserar era processer.

Intranät 360 är startklar

Intranät 360 är startklar att implementera med fokus på medarbetarna, för att stödja deras vardag med smart funktionalitet som ökar produktiviteten, samarbete och kommunikation. Intranätet skapar grunden till en framtidssäkrad och modern lösning som digitaliserar arbetsplatsen. Till exempel valde Barilla och Bergqvist skor ett startklar intranät, för att att snabbt få en modern plattform i organisationen. Sammanfattningsvis stödjer Intranät 360 verksamheten idag och i framtiden.

Dom kraftfulla funktionerna i lösningen är användarvänliga och gör att medarbetarna får möjligheten att:

  • Arbeta via dator, platta eller telefon
  • Samarbeta effektivt
  • Hantera dokument som att dela och redigera
  • Kommunicera med hjälp av sociala funktioner
  • Söka och sprida kompetens

Skalbar paketering

Med intranät 360 på plats skapas oändliga möjligheter att utveckla intranätet, med skalbar funktionalitet i form av moderna moduler. En modul implementeras därför på ett fåtal dagar och gör att användarna får del av digitaliserade lösningar snabbt. Effekten av investeringen kommer tydliggöras snabbt i organisationen och värdet av den digitala arbetsplatsen ökar direkt. Med andra ord slipper ni kostsamma projekt för att digitalisera era processer.

De färdiga modulerna innehåller därför de mest nödvändiga funktionerna för att digitalisera era processer. Några av modulerna är till exempel:

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.