Christmas

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Smiling Workplaces

Vi på Smiling Workplaces vill tacka alla kunder och partners för ett fantastiskt år! Ett spännande år då erbjudandet inom SharePoint och Office 365, tidigare en del av Ninetech AB, blev ett eget varumärke och expertbolag inom Combined Excellence.

Som SharePoint och Office365 experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar, med fokus på paketerade och skräddarsydda lösningar har vi fått en bra och tydlig expertposition på marknaden. Som eget varumärke och expertbolag upplever vi också att vi fått väldigt bra respons från kunder, partners och kollegor.

Under året har vi haft flera höjdpunkter t ex när befintliga kunder fortsatt anlitat oss i digitaliserings- och förändringsprojekt till att nya kunder valt att inleda ett partnerskap med oss. Ett exempel på det senare är när Lekang Group valde oss för att digitalisera och effektivisera sina processer och dokumenthantering i SharePoint Online och Office365.

Med våra nya och befintliga kunder har vi vuxit snabbt och även rekryterat nya kollegor vilket ytterligare stärker oss som experter inom SharePoint och Office365.

När vi nu går in i ett nytt år ser vi med spänning och tillförsikt fram mot fortsatt fruktsamma partnerskap och samarbeten tillsammans med våra kunder och partners. 2019 kommer bli ett år då det händer mycket inom intranät och digitala arbetslösningar, läs gärna mer om vilka trender vi ser under 2019.

God Jul & Gott Nytt År till er alla från oss alla på Smiling Workplaces AB