Val av licens i Office 365

Få ordning på dina avtal med stöd av SharePoint och Microsoft 365

Har du koll på att det går att digitalisera sin hantering av avtal med hjälp av SharePoint och Microsoft 365. Vi på Smiling Workplaces har en modul som hjälper dig och din organisation att komma igång på ett bra sätt. Läs mer om den här.

Några fördelar med SharePoint för dina avtal

  • SharePoint Online ingår som en del av Office 365, det innebär att du får en riktigt bra helhetslösning till ett bra pris.
  • Mobilt och tillgängligt från alla enheter.
  • Lätt att dela och samarbeta
  • Sökbart och överskådligt
  • Möjlighet att anpassa innehåll efter person och roll
  • Arkiv och efterlevnad
  • Stöd för GDPR i Microsoft 365
  • Versionshantering
  • Stöd för struktur och mallar

Flöden för godkännande och notifiering

I Microsoft 365 finns det ett bra stöd för att sätta upp arbetsflöden för godkännanden eller olika påminnelser och notifieringar. Låt ansvariga få en notifiering och påminnelse när åtgärder krävs. Lägg till avtalsperioder, viktiga bevakningsdatum, uppsägningsperioder och se när avtal är på väg att löpa ut eller måste förnyas. På så vis undviker ni att missa viktiga skeenden i era avtals livscykel.

Versionshantering och mallar

Ni kan även använda SharePoint som samarbetsyta för att skapa och underhålla era olika dokumentmallar. Låt en eller flera arbeta med utkasten till nya mallar eller ändringen av befintliga mallar. Låt sedan en eller flera uttalade avtalsansvariga verifiera och godkänna den nya gällande versionen av dokumentet.

Genom att nyttja versionshantering och samarbetsmöjligheterna i SharePoint undviker ni att flera olika versioner av ett avtal, mall eller dokument mejlas runt. Ni säkerställer också att de som ska använda underlagen alltid kan plocka upp och skapa dokument från korrekta mallar inne i SharePoint.

Kom igång med avtalshantering

Vi på Smiling Workplaces hjälper dig att komma igång på ett bra sätt. Med vår modul och koncept för att sätta upp en digitaliserad avtalshantering i SharePoint och Microsoft 365 blir startsträckan kort. Vi erbjuder även användarstöd, support och utbildningar.

Vi har även mostvarande lösning för SharePoint OnPrem och/eller hybrid. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.