Bergqvistskor-intranät

Bergqvist skor väljer paketerat SharePoint intranät

Bergqvist skor väljer Smiling Workplaces för att ta fram ett nytt SharePoint intranät. Kunden som tidigare haft ett skräddarsytt intranät på Microsoft SharePoint 2013, väljer nu paketeringen Intranät 360 för ett modernt intranät som baseras på Microsoft SharePoint Online och som är fullt kompatibelt med Office 365. Genom att välja Smiling Workplaces paketering Intranät 360 får Bergqvist skor en lösning som är modern och framtidssäkrad.

Med den paketerade lösningen Intranät 360 så implementeras det nya intranätet på ett fåtal veckor och kunden kan på ett kostnadseffektivt sätt lansera det i organisationen. Det moderna intranätet kommer att stödja medarbetarna i det dagliga arbetet, genom funktioner som är användarvänliga för medarbetarna på kundens huvudkontor och 24 butiker. Paketeringen Intranät 360 innehåller startsida med egen design, nyhetsflöde, på jobbet, dokumenthantering och flertalet ytterligare funktioner.

Framtidssäkrad lösning

Den paketerade lösningen Intranät 360 skapar en framtidssäkrad lösning för Bergqvist skor att växa i och som med enkelhet kan förädlas genom anpassningar eller med hjälp av våra färdiga moduler. Paketeringen innehåller tjänster som löpande produktuppdateringar, utbildning och support via våran helpdesk.

– Vi är glada att Bergqvist skor fortsatt väljer ett partnerskap tillsammans med oss på Smiling Workplaces. Bergqvist skor är ett företag som fokuserar mycket på digitalisering vilket är väldigt kul. Paketeringen Intranät 360 möjliggör att kunden får bra förutsättningar att fortsatt digitalisera sin verksamhet. Intranät 360 är en produkt som håller hög nivå på marknaden, som vi märker stor efterfrågan efter. Säger Anette Stjärnkvist Lönnberg, VD på Smiling Workplaces.

Om Bergqvist skor

Familjeägda Bergqvist Skor AB, grundat 1904, driver 26 skobutiker från Falun i norr till Malmö i söder och är med detta en av den svenska skobranschens mera betydande företag. 19 av våra butiker heter just Bergqvist Skor och har ett sortiment som vänder sig till hela familjen med ett stort antal av branschens allra starkaste märken i sortimentet. www.bergqvistskor.se

VILL NI VETA MER OM PAKETERADE SHAREPOINT INTRANÄT?

Välkommen att kontakta Magnus Forsmark på telefonnummer 070-552 50 20 eller på magnus.forsmark@smartsmiling.se

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette har stor erfarenhet av lösningar i Microsoft 365 och SharePoint. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.